Po wczorajszym bieganiu i rowerze zrobiłam się oczywiście głodna. Postanowiłam przygotować zdrowy posiłek zawierający jak największą ilość zieleniny. Wtedy warto przygotować sałatkę, która zawiera dużo odżywczej sałaty i szpinaku. Wszystko to pokropiłam cytryną żeby żelazo ze szpinaku lepiej się wchłonęło do mojego organizmu.
Moja Kolacja
Na talerzu:
Dwie kromki pieczywa orkiszowego (ok.140 kacl) posmarowane awokado. Na nich rukola i łosoś wędzony i szczypiorek. Do tego jajko(ok.70 kacl) z wolnego wybiegu na miękko. Szklanka wody z bazylią i truskawkami o której pisałam w poprzednich postach . Szczypiorek i sałaty pochodzą od mamy z ogródka. Polecam używać ekologicznych produktów jeżeli jest taka możliwość.
Super. Nie ma to jak się doładować witaminkami :)
OdpowiedzUsuńślicznie, kolorowo i zdrowo :)
OdpowiedzUsuńWygląda obłędnie :)
OdpowiedzUsuń